Tuotemerkit

Moral

Moral-korut on suunniteltu tyylitietoisille, nykyaikaisille ja ajattelevalle ihmisille. Kantavana ajatuksena on, että on mahdollista olla yhtä aikaa trendikäs ja eettisesti valveutunut.

Moral-tuotteiden taustalla on luonto; sen materiaalit, värit ja tunne. Tuotteiden valmistuksessa käytetään luonnon omia materiaaleja, kuten palmujen siemeniä, ja kaikki tuotanto on tekijälleen reilua.

Etelä- Amerikassa yksilöllisesti valmistetut Moral-korut on tehty eurooppalaiseen makuun istuviksi ja korkeat skandinaaviset laatuvaatimukset täyttäviksi, säilyttäen kuitenkin alkuperämaiden tunnelma ja kiehtovat ominaispiirteet.

Costo

Costo on suomalainen designyritys, joka suunnittelee ja valmistaa laadukkaista kierrätysmateriaaleista valmistettuja  innovatiivisia ja persoonallisia tuotteita kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Coston hatut ovat hauskoja,värikkäitä ja erilaisia, ja sopivat hyvin tukemaan Moral-verkkokaupan muuta tuotevalikoimaa.

Coston hatut valmistetaan pienissä erissä, pääosin tilauksesta. Coston tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan yksilöllisesti Suomessa ja Virossa.

Ominaisena piirteenä useissa Coston hatuissa on tuuhea, tarvittaessa irrotettava tupsu. Coston taustahenkilöt ovat suomalaisia muotoilun ammattilaisia, joille tärkeää on materiaalien ymmärrys, design ja lopputuloksen laatu. Lisää tuotemerkistä osoitteessa www.costo.fi.Pyrimme jatkuvasti tuomaan valikoimaamme uusia, mielenkiintoisia ja ideologiaamme sopivia tuotteita ja pitämään näin valikoimamme mahdollisimman ilmeikkäänä ja tuoreena.


Ekologista ja kaunista

Pukeutumisesi viestii sinusta
paljon muille ihmisille.

Mitä sinä tahdot kertoa itsestäsi
ja arvoistasi?

Tutustu valikoimaamme