Moral-korujen valmistus

Design

Muotoilu ympäröi meitä kaikkialla, mutta todella hyvä muotoilu on harvassa. Parhaimmillaan designissa yhdistyvät taide, luonto, teknologia ja kulttuuri. Tämän päämäärän toteuttaminen ohjaa myös Moral-korujen suunnittelua. Tavoitteenamme ovat ajattoman luonnolliset, yksilölliset korut jotka sopivat niin arjen piristäjiksi kuin juhlapuvun viimeistelijöiksikin.

Pukeutumisemme on aina viesti muille ihmisille. Me haluamme auttaa siinä, että viesti on positiivinen.

Raaka-aineet

Moral-koruissa käytettävät raaka-aineet ovat osa kauneinta, eksoottista luontoa. Korujen pääraaka-aineina ovat palmujen siemenet, jotka viikkoja kestävän, huolellisen käsittelyprosessin tuloksena jalostuvat vangitsevan kauniiksi koruelementeiksi, joista jokainen on oma luonnon muovaama yksilönsä.

Koruissa käytettävät värit ovat korkeat eurooppalaiset standardit täyttäviä kasvipohjaisia värejä, joilla saadaan aikaan viimeinen silaus huolellisesti suunniteltuun kokonaisuuteen.

Käsityö

Tärkeä osa Moral-koruja on niiden yksilöllinen valmistustapa. Moral-korut ovat paitsi luonnollisten materiaaliensa kautta yksilöllisiä, myös ihmisen huolella käsin valmistamia käsityötaidon näytteitä, joista myös niiden tekijät ovat ylpeitä.

Valmistuksessa käytettävät materiaalit, tekniikat ja tyylit ovat vuosisatojen aikana tekijältä toiselle siirtynyttä Latinalaisen Amerikan kulttuuriperinnettä, joka on saanut Moral-korujen kautta uuden ilmentymismuodon ja kanavan säilyä ja saada osakseen ihailua. Tällä kertaa maapallon toisella puolella.

Laatu

Moral-koruissa käytettävät eksoottiset luonnonmateriaalit ovat ylellisen kauniita, mutta samalla myös haastavia raaka-aineita. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi raaka-aineiden käsittelyprosessit on tehtävä huolellisesti, ja aikaa säästämättä. Näin luonnonmateriaalin koostumus saadaan tiiviiksi ja kovaksi, joka on lopputuloksen kannalta hyvin oleellista. Kokemuksella ja tietotaidolla on keskeinen merkitys materiaalin ja värjäyksen laatuun.

Sama pätee myös työn laatuun. Korujen valmistajat ovat osaavia, käsityön perinteet ja tekniikat hallitsevia artesaaneja, joille laadun korkea vaatimustaso on itsestäänselvyys ja kunnia asia. Jokaiselle korulle suoritetaan yksilöllinen tarkastus ennen pakkaamista. Näin varmistetaan korujen laatu ja asiakastyytyväisyys.


Mikä tekee meistä ekologisia?

Moral-korujen ekologisuus lähtee
raaka-aineista saakka. 

Mitkä tekee niistä ekologisia?

Lue lisää