Moral – taustaa

Uudet ja mielenkiintoiset ilmiöt saavat usein alkunsa kun asioita yhdistellään uusilla, ennakkoluulottomilla tavoilla. Näin sai alkunsa myös Moral-konsepti vuonna 2007, joka jo seuraavana vuonna johti Moral-verkkokaupan avaamiseen.

Moral-koruissa skandinaavinen selkeys yhdistyy Latinalaisen Amerikan värikkyyteen ja eksoottisen luonnon monimuotoisuuteen vivahteikkaalla ja näyttävällä tavalla. Jokainen koru on huolellista, eettistä käsityötä, ja materiaaliensa ja valmistustapansa johdosta aina oma yksilönsä. Se tekee Moral-korusta myös lahjana hyvin henkilökohtaisen. Moral-korut muodostavat rungon Moral-tuotevalikoimalle.

Moral-verkkokaupassa myydään korujen lisäksi myös muita ideologiaamme soveltuvia tuotteita. Lähtökohtana kaikille myymillemme tuotteillemme on kauneus, persoonallisuus ja laadukkuus. Tuotteen täytyy aina näyttää hyvältä. Kaunis lopputulos ei kuitenkaan kätke mitään sellaista, mistä et haluaisi kuulla. Kiinnostus tuotteiden alkuperään, valmistustapaan ja luonnonmukaisuuteen on itsestäänselvyys. Korut valmistetaan luonnonmateriaaleista, ja vaatteet ovat paitsi yksilöllisiä ja kauniita, ne pyritään valmistamaan luonnollisista materiaaleista ja kierrätysmateriaaleista.

Korut ja vaatteet ovat osa kantajansa ilmettä ja persoonaa, ja parhaimmillaan tehokkaita huomion kiinnittäjiä. On tärkeää olla oma itsensä, ja pystyä viestimään omia arvojaan myös ympäröivälle maailmalle.


Mikä tekee meistä ekologisia?

Moral-korujen ekologisuus lähtee
raaka-aineista saakka. 

Mitkä tekee niistä ekologisia?

Lue lisää