Kiinnostaako Sinua työ itsenäisenä edustajana?

Kiinnostaako ekologinen muoti? Oletko myyntihenkinen ja ulospäinsuuntautunut, ja kiinnostunut lisätuloista tai vaikka kokopäivätyöstä?

Etsimme syyskaudeksi uusia Moraliinoja, eli ekologisten Moral-korujen itsenäisiä edustajia kotikutsuille ja yritysmyyntiin - seuraava voit olla Sinä!

Moral-korut valmistetaan eettisenä käsityönä aidoista luonnon muovaamista Tagua-palmun siemenistä ja jokainen koru on aina oma uniikki yksilönsä. Moral on ekologisten korujen edelläkävijä Suomessa, ja toimintamme kasvaa nopeasti.

Kiinnostuitko? Täytä yhteystietosi viereiselle lomakkeelle ja otamme sinuun pian yhteyttä. Mikäli sinulla ei ole omaa yritystä tai toiminimeä, jätä kohta Yritys täyttämättä.

Voit myös jättää tietosi samalla lomakkeella mikäli olet kiinnostunut korukutsujen emäntänä toimimisesta. Kirjoita siinä tapauksessa Yrityksen kohtaan sana Emäntä. Kun otamme yhteyttä, kerromme lisää myös emännän lahjoista ym. eduista.

Konseptimme poikkeaa Sinun eduksesi muista alan toimijoista paitsi uniikkien tuotteittemme, mutta myös Sinua tukevan markkinointimme ja palkitsevan ansaintamallin kautta!

Täytä viereiseen lomakkeeseen tietosi ja tule mukaan kasvavaan ja kannustavaan joukkoomme!

 

Ota yhteyttä - Tiedot täytettyäsi klikkaa nappia "Submit Query".

Jälleenmyynti / Retail: